• telefoon +06 4055 05 22/  0591-620583
  •         info@jrfoodservice.nl
  • jr.foodservice@home.nl

  • Hapjes graag 2 dagen van tevoren bestellen.
  • visschalen graag 4 dagen van tevoren bestellen.

  • Op maandag zijn we voor hapjes gesloten.

WIJ BEZORGEN OOK SENIOREN MAALTIJDEN IN,

BARGER OOSTERVELD EN DE WIJK ANGELSLO.

ELKE DAG VERS BEREID EN GEBRACHT

Voor nadere inlichtingen bel ons even. 0640550522





Tapas.

Tapas- Canapè hapjes.

Tapas kunnen omschreven worden als kleine Spaanse gerechtjes, meestal in combinatie met een lekker drankje. Er zijn ontelbaar veel verschillende soorten tapas te vinden, zowel warm als koud, vis, vlees of vegetarisch: alles kan en alles mag! J&R Foodservice is de Tapas-expert. Op een smakelijke wijze kunnen wij verschillende Tapas combinaties maken. Heeft u specifieke Tapas wensen dan staan wij graag voor u klaar.


J&R Foodservice

Tapas buffet.

  • Diverse soorten.
  • kazen.olijven,div. worst soorten
  • wraps,qhiches, tapenades.
  • seranoham,mossarellasticks.
  • div.broodsoorten.
  • pastasalade,kruidenboter.
  • Sate met saus.
  • gehaktballetje in pittige saus
  • kip borrelpootjes
  • Vishapjes
  • vanaf 20 personen €19..50 pp
  • het buffet kan uitgebreid worden met uw wensen


Tapas hapjes


  • Haring op roggebrood.
  • Brie met stokbrood.
  • Patè met chutney.
  • Mozzarella /tomaat stick.
  • Carpaccio met kaas en dressing.
  • Geitenkaas met honing.
  • Filet american met walnoot.
  • Paté op stokbrood.
  • Gevulde ei.
  • Garnalen cocktail.
  • € 1.35. perstuk
  • Vanaf 40 hapjes

Luxe canapè hapjes.

  • Haring op roggebrood.
  • Brie met stokbrood.
  • Patè met chutney.
  • Mozzarella /tomaat stick.
  • Carpaccio met kaas en dressing.
  • Geitenkaas met honing.
  • Filet american met walnoot.
  • Paling op stokbrood.
  • Gevulde ei.
  • Garnalen cocktail.
  • € 1.50. perstuk
  • Vanaf 40 hapjes


Canapé

Een canapé is een sneetje brood dat ontkorst is en in een mooie vorm uitgesneden. Het stukje brood wordt belegd met plakjes vlees, garnalen, gerookte zalm of besmeren met samengestelde boters.