Hapjes graag  twee werkdagen van tevoren bestellen

Visschalen graag vier werkdagen van tevoren bestellen

Wij zijn gewoon open voor bezorgen van BBQ en Buffetten







  • telefoon +06 4055 05 22/  0591-620583
  •         info@jrfoodservice.nl
  • jr.foodservice@home.nl

WIJ BEZORGEN OOK SENIOREN MAALTIJDEN IN,

BARGER OOSTERVELD EN DE WIJK ANGELSLO.

ELKE DAG VERS BEREID EN GEBRACHT

Voor nadere inlichtingen bel ons even. 0640550522


g



Hapjes.


Hapjes.(vlees-vis)

Binnenkort een feestje? J&R Foodservice bereidt voor u de meest heerlijke hapjesschalen; rijkelijk gevuld met diverse verschillende hapjes om een goede indruk te maken. Met een grote diversiteit aan kaas-vis-vleeswaren. Heerlijk uitgebreid genieten van al het goede uit het vuistje.




Hapjes graag 2 werkdagen van tevoren bestellen.

Vishapjes graag 3 werk dagen van tevoren bestellen.

De hapjes kunnen vanaf 10 personen besteld worden .

Daarna in elk gewenst aantal b.v. 12 personen, 18 personen, enz.




Hapjes standaard.

  • Boerenmetworst met pepperdew
  • Ham met monchou.
  • Katenspek met ei.
  • Gevulde eieren.
  • Drentse droge worst.
  • Boterhamworst met augurk.
  • Kaas met ananas.
  • Boerenleverworst.

  • 50 hapjes.
  • € 16.95
  • 75 hapjes
  • €25.50
  • 100 hapjes.
  • € 33.80



Hapjes luxe.

  • boerenmetworst met pepperdew
  • Ham met monchou.
  • Katenspek met ei.
  • Gevulde eieren.
  • Kaas met rookvlees/ananas.
  • Gehaktballetjes/ananas..
  • Kip Bali cocktailsticks..
  • Wrap met kip en bacon.

  • 50 hapjes.
  • € 18.95.
  • 75 hapjes
  • €28.40
  • 100 hapjes.
  • € 37.80.




Vishapjes klein.

  • Haring.
  • Makreel naturel.
  • Makreel met peper.
  • Krabsticks.
  • Gerookte haring.
  • Forel.
  • verse makreel

  • 10 pers.
  • € 22.95

  • J&R Foodservice levert. uitsluitend dagverse vis.




Vishapjes middel.

  • Haring.
  • Makreel naturel.
  • Makreel met peper.
  • Krabsticks.
  • Gerookte haring.
  • Forel.
  • verse makreel
  • Zalm
  • 20 pers.
  • € 32.95.

  • J&R Foodservice levert uitsluitend dagverse vis.