Hapjes graag  twee werkdagen van tevoren bestellen

Visschalen graag 4 werkdagen van tevoren bestellen

+06 4055 05 22 info@jrfoodservice.nl

J&R FOODSERVICE PARTY CATERING.

Hallo , Hartelijk Welkom.

Graag willen wij ons aan u voorstellen.

Sinds 2005 zijn wij- Jan en Ria Bos - gestart met onze catering-onderneming J&R Foodservice te Emmen.

Wat begon met een catering opdracht. Heeft tot op de dag van vandaag geresulteerd tot een omvangrijke klantenkring. Vele klanten zowel particulier als zakelijk hebben ons weten te vinden en deze klantenkring is nog steeds groeiende.

Middels mond tot mond reclame door onze trouwe klanten is J&R Foodservice uit gegroeid tot een gerenommeerde daadkrachtige service gerichte catering-onderneming.

Met passie en liefde voor het cateringvak zijn wij elke dag bezig om u als gerespecteerde klant te mogen bedienen. Wij streven er ten alle tijde ook naar om met nieuwe catering concepten u te kunnen verrassen met nieuwe dingen.

Jan en Ria volgen continu de laatste voedings en cateringtrends om continu vernieuwend te zijn voor u als vaste en toekomstige klanten. Dit maakt dat J&R Foodservice zich steeds sterker in de cateringmarkt zet.

Met name - vertrouwen - het gebruik maken van eerlijke heerlijke ingredienten - en het altijd nakomen van de gemaakte afspraken - heeft J&R Foodservice onder leiding van Jan en Ria Bos voor Emmen en wijde omgeving tot een betrouwbare feestpartner gebracht.

''Wij-Jan en Ria Bos- wensen u een feestelijke dag.''

J&R Foodservice partycatering en verhuur.J&R Foodservice

Wij-Jan en Ria Bos- wensen u een feestelijke dag.Uw feest bij J&R op locatie.

J&R Foodservice beschikt over een unieke locatie om uw feest buiten te vieren. Met o.a: speeltuin-voetbalveldje-peuter ruimte-kampvuur-is er voor iedereen de gelegenheid om op een unieke een feest te organiseren. Naar uw wensen richten wij met o.a:partytenten-tafels-stoelen-de gehele entourage voor u in. U hoeft alleen maar uw gasten te ontvangen en J&R Foodservice doet de rest.

Voor meer info bel mail of maak een afspraak.
Wees op tijd!

Met de aankomende feestdagen in aantocht willen wij iedereen tevreden stellen om de gemaakte catering -bestellingen op tijd klaar te hebben te verzorgen en of te bezorgen. Gourmetten op Sinterklaas avond-of een warm buffet voor de Kerstdagen. Bestel op tijd zodat u de feestdagen zonder zorgen met familie en vrienden kunt vieren.